Connect with us

EĞİTİM

O rektör kovuldu!

Pamukkale Üniversitesi’nde “Eve teslim iş ilanı” ile büyük bir skandala imza atan Rektör Hüseyin Bağ’ın işine son verildi. Hüseyin Bağ rektörlük görevinden alındı.

Published

on

Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK), “YÖK tarafından, 07.08.2020 tarihinde hakkında soruşturma açılan ve görevinden uzaklaştırılan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile ilgili soruşturma tamamlandı. Bugün gerçekleştirilen “Yüksek Disiplin Kurulu Toplantısı”nda verilen disiplin cezası nedeniyle Kanunen Rektörlük görevi sonlandı.” açıklamasını yaptı.

3 yıl önce eşini üniversitede enstitü sekreteri yapma girişimi yarım kalan Prof. Dr. Hüseyin Bağ, daha sonra ise eşini tarif eder gibi verildiği öne sürülen öğretim üyesi ilanı nedeniyle soruşturma açılmıştı.

Ağustos ayında görevinden uzaklaştırılan Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile ilgili bir gelişme daha yaşandı.

Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK), “YÖK tarafından, 07.08.2020 tarihinde hakkında soruşturma açılan ve görevinden uzaklaştırılan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile ilgili soruşturma tamamlandı. Bugün gerçekleştirilen “Yüksek Disiplin Kurulu Toplantısı”nda verilen disiplin cezası nedeniyle Kanunen Rektörlük görevi sonlandı” açıklamasını yaptı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir