Connect with us

Güncel

Ecem Erkek Sinemaya Soyunuyor

Show Tv’nin beğeni ile izlenen Güldür Güldür Show’un sevimli karakteri Naime’yi canlandıran Ecem Erkek, şu sıralarda sinema filmi için hazırlık yapıyor.

Published

on

Yılmaz Erdoğan‘ın yazdığı “Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?” adlı tiyatro oyunu beyazperdeye taşınıyor. İlk kez 1998 yılında sahneye konulan ve 4 yıl boyunca aralıksız kapalı gişe oynanan “Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?” nün sinema filmi senaryosunu yine Yılmaz Erdoğan kaleme aldı.

Filmin yönetmen koltuğunda ise “Misafir”, “Acı Tatlı Aşk” ve “Her Şey Aşktan” gibi ünlü yapımlara imza atan Andaç Haznedaroğlu oturacak.

Film hazırlıklarına 2020’nin başında başlayan Yılmaz Erdoğan, pandemi nedeni ile sekteye uğrayan çalışmalarına yeniden hız verdi ve oyuncu kadrosunu da belirlemeye başladı.

Türkiye’deki toplumsal değişimin hızını üstün zekâlı bir kadın olan Gülseren ile aynı köşkte yaşadığı ailesinin hayatı üzerinden anlatan filmin oyuncularından biri Güldür Güldür Show’un Naime’sini canlandıran Ecem Erkek oldu. Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü? Ecem Erkek’in ilk sinema filmi olacak.

Filmin oyuncu kadrosunda Payitaht Abdülhamid dizisinde Cemile Sultan karakterine hayat veren Devrim Yakut da yer aldı.

Sen Hiç Ateşböçeği Gördün Mü?” tiyatro oyununda başrolde olan Demet Akbağ, filmde yer almayacak.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir