Connect with us

MAGAZİN

Gözde Çığacı Sefirin Kızı’na transfer oldu

Star Tv’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisi 22 Haziran’da yayınlanac ak 17. bölümle sezon finali yapacak. Sezon finalinde rol alan başarılı oyuncu Gözde Çığacı da ekranlara gelecek.

Published

on

Sefirin Kızı dizisinde sürpriz gelişme! Star TV ekranında yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisi, 16. bölümü ile Pazartesi günü ekrana dönüş yapmıştı. Engin Akyürek, Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 22 Haziran Pazartesi yayınlanacak 17. bölümünün 1. sezon finali olacağı ortaya çıktı.

Dizide yeni oyuncu sürprizi de yaşanacak. Gözde Çığacı, Sefirin Kızı dizisinde rol alacak.

İlk olarak sezon finalinde izleyicilerle buluşacak olan yeni karakterin, asıl ikinci sezonda daha etkili olacağı belirtiliyor. Sefirin Kızı dizi ekibinin sezon finalinden sonra da 2. sezon için çekimlere devam ederek, stok bölümler çekileceği belirtiliyor. Bunun sebebi olarak da koronavirüs pandemisinde 2. dalga ihtimali olarak gösteriliyor.

Gözde Çığacı’nın nasıl bir karakter ile diziye katılacağı merak ediliyor. Özellikle Kahraman rolüyle diziye giriş yapan Bülent Şakrak, hikayeyi hareketlendirmişti.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir