Connect with us

3. SAYFA

Başkan taşı gediğine koydu!

65 yaş üstü olduğu için sokağa çıkma yasağı bulunan Eski Enerji Bakanı ve Ordu Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, 20 yaş altına da sokağa çıkma yasağı getirilmesinin ardından esprili bir paylaşım yaptı.

Published

on

Ondu Belediye Başkanı Hilmi Güler, İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 65 yaş  üstüne sokağa çıkma yasağı getirilince sosyal medyada Ordulu gençlerin “Başkan dışarı çıkarsa zabıtaya ihbar ederiz” türünden paylaşımlarına  sosyal medya hesabından,  “Ben yakalandım gençler, buraya kadarmış. Sizleri tanımak güzeldi, kendinize iyi bakın :)))” ifadelerini kullanmıştı.

Dün geceyarısından itibaren yeni ek kararlarla 20 yaş altına da sokağa çıkma yasağı getirilince Eski Enerji Bakanı ve Ordu Belediye Başkanı Hilmi Güler, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak taşı gediğine koydu. Paylaşımında üstü kapalı şimdi ben de sizi ihbar edeceğim imasında bulunan Başkan’ın paylaşımı binlerce beğeni aldı.

“Şimdi hesaplaşma zamanı”

20 yaş altına sokağa çıkma yasağının gelmesiyle birlikte Hilmi Güler yine on binlerce beğeni alan bir paylaşım yaptı. Güler Twitter hesabından, “Başkanımız 65 yaş üstünde deyip zabıtamızı arayarak beni ihbar eden 20 yaş altındaki gençlerle şimdi hesaplaşma zamanı 🙂 Son gülen, Mehmet Hilmi Güler :)” diye yazdı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir