Connect with us

GÜNDEM

HDP Kadir İnanır’ı savundu

HDP’nin eski eş genel başkanı cezaevindeki Selahattin Demirtaş’ın yazdığı tiyatro oyununu muhalefetin önde gelen isimlerinin eşleri hep birlikte izlemiş ve o anı yansıtan fotoğraf çok tartışılmıştı. O fotoğrafta ünlü oyuncu Kadir İnanır da vardı ve eleştirilerden o da nasibini almıştı…

Published

on

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, “Kadir İnanır’a yönelik bir saldırı gerçekleşti. Neden? Çünkü sevgili Selahattin Demirtaş’ın bir eseri tiyatroda sahnelenmiş. Buna tahammül edemeyen, iki satır kompozisyon ödevi yazmaktan aciz, iki cümle kuracak olsa promptere muhtaç olan zihniyet kalktı Kadir İnanır’a, Selahattin Demirtaş’a saldırdı. Sen önce bir okumayı, yazmayı öğren. Sanat senin neyine, sanata laf etmek senin ne haddine” dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Kadir İnanır’a yönelik açıklamalara tepki gösteren Temelli, “Kadir İnanır’a yönelik bir saldırı gerçekleşti. Neden? Çünkü sevgili Selahattin Demirtaş’ın bir eseri tiyatroda sahnelenmiş. Buna tahammül edemeyen, iki satır kompozisyon ödevi yazmaktan aciz, iki cümle kuracak olsa promptere muhtaç olan zihniyet kalktı Kadir İnanır’a, Selahattin Demirtaş’a saldırdı. Sen önce bir okumayı, yazmayı öğren. Sanat senin neyine, sanata laf etmek senin ne haddine” dedi.