Connect with us

MAGAZİN

Deniz Çakır Albüm Hazırlığında

Bergüzar Korel ve Gökçe Bahadır, oyunculuğun yanı sıra birer albüm çıkararak müzik piyasasına da girmişlerdi. Hatta Gökçe Bahadır konserler de düzenlemiş ve sevenleriyle sahnelerde buluşmuştu. Bir albüm haberi de Deniz Çakır’dan geldi.

Published

on

Deniz Çakır’ın albüm hazırladığı haberi Eda-Metin Özülkü çiftinden geldi.

Geçtiğimiz gün Anadolu Yakası’nda yer alan bir alışveriş merkezinin hafta sonu etkinliklerinde Eda-Metin Özülkü çifti sahneye çıktı.

Sahne öncesi basın mensuplarıyla buluşan Eda ve Metin Özülkü, soruları yanıtladı. Metin Özülkü, sevilen oyuncu Deniz Çakır’la şu sıralar stüdyoda olduklarını söyleyerek “Sevgili Deniz’e 8 şarkılık bir albüm hazırlıyoruz. Dinleti ve içinde müziğin dolu doldu olduğu, yani piyasada çabuk tüketilen tarzlarda değil, şarkılar çok nitelikli olacak. Benim şarkılarım da var, başka bestecilerin şarkıları da var albümde” bilgisini verdi.

Gazeteciler Deniz Çakır’ın sahneye çıkıp çıkmayacağını merak edince Metin Özülkü: “Sadece özel geccelerde sahneye çıkmayı planlıyor. Bir şarkıcı gibi piyasada olup şarkıcılıktan para kazanmaktan ziyade biraz da kendini tatmin etmek için sahnede olacak. Çok seviyor müziği, çok başarılı, çok yetenekli!” dedi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir