Connect with us

SPOR

Futbolu Bırakıyor

Fenerbahçeli Volkan Demirel, aktif futbol kariyerine son veriyor. Demirel, Fenerbahçe’nin teknik ekibinde görev yapacak.

Published

on

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’in futbola veda edeceği açıklandı.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Fenerbahçemizin şanlı formasını 17 yıldır başarıyla taşıyan, kulübümüzün sembol isimlerinden olan Volkan Demirel ile kulübümüz arasındaki görüşmeler karşılıklı anlaşma ile karara bağlanarak, odak noktasında ‘Fenerbahçelilik’ olan yepyeni bir yolculuğa adım atılmıştır” denildi.

Demirel’in teknik ekipte görev alacağı aktarılan açıklamada, “Kaptan Volkan Demirel onurla taşıdığı görevine bundan böyle Sarı Lacivert renklerimiz altında teknik ekibimizin bir parçası olarak devam ederek, eşsiz deneyimlerini geleceğin Fenerbahçe’sinin başarıları için sarf edecektir” ifadelerine yer verildi.

‘AYNI TUTKUYLA YENİ YOLCULUKLARA’

Volkan Demirel’in jübile maçının tarihinin önümüzdeki günlerde duyurulacağı belirtilen açıklama, şöyle devam etti:

“Bu doğrultuda, değerli futbolcumuz için kulübümüze yakışan bir şekilde jübile organizasyonu gerçekleştirilecek olup, organizasyon tarihi ve detaylarına dair bilgiler ilerleyen dönemde camiamıza duyurulacaktır. Fenerbahçeli Volkan’a, kalecimiz ve kaptanımız olarak kulübümüze bugüne dek verdiği tüm emekleri için teşekkür ediyor; bu büyük kulübün çatısı altında üstleneceği yeni görevinde sonsuz başarılar diliyoruz. Şimdi şanlı renklerimizle, aynı tutkuyla hep birlikte yeni yolculuklara!”

DEMİREL: FENERBAHÇE’YE HİZMETİN YERİ OLMAZ

Volkan Demirel’de sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “Fenerbahçe’ye hizmetin yeri olmaz. Ömür boyu burada olmam dileğiyle.. Camiamıza hayırlı olsun…” ifadelerini kullandı.

VOLKAN DEMİREL KİMDİR?

Futbol kariyerine 38 yaşında nokta koyan Volkan Demirel, profesyonel kariyerine Kartalspor’da başladı. 2002 yılında Fenerbahçe’ye transfer olan Demirel, 17 yıl boyunca Sarı-lacivertli formayı giydi.

Fenerbahçe ile toplam 515 maça çıkan Demirel, 62 kez de Türkiye A Milli Futbol Takımı’nda görev yaptı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir