Connect with us

MAGAZİN

Sevgilisinin Fotoğrafını Paylaştı

Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş, sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde arabada görüntülendiği modacı Zeynep Mayruk ile fotoğrafını paylaştı. Bu tarz paylaşımlar yapmayan oyuncunun bu paylaşımı herkesi şaşırttı.

Published

on

Söz dizisinin Yavuz’u ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, modacı Zeynep Mayruk ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. İlk kez böyle bir paylaşım yapan Sarıtaş, “Aşk mı yaşıyorlar?” sorusunu akıllara getirdi.

ARABADA GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Geçtiğimiz aylarda araç içerisinde Zeynep Mayruk ile görüntülenen Tolga Sarıtaş, muhabirlerin görüntü almaması için trafik kurallarını hiçe sayarak gündem yaratmıştı. Çift, o dönem haklarında çıkan aşk sorularını da cevapsız bırakmışlardı.

FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTILAR

Günlerdi sessizliğini koruyan çiftten ilk hamleler geldi. Modacı Zeynep Mayruk, Sarıtaş’ın fotoğrafını sosyal medya hesabndan paylaştı.

AŞK MI YAŞIYORLAR?

Bunun üzerine Toılga Sarıtaş’ta Zeynep Mayruk ile çekildiği bu fotoğraf karesini Instagram’ın hikaye kısmından paylaşarak hayranlarını heyecanlandırdı. Sarıtaş’ın bu paylaşımı akıllara, “Aşk mı yaşıyorlar?” sorusunu getirdi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir