Connect with us

KÜLTÜR SANAT

Sıla Kara Listeye Alınıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı, sosyal medyada hedef gösterilen Sıla’yı konser listesinden çıkarıyor. Bakan Ersoy, yaptığı açıklamada, “Devletimiz, milletimizin sesini duyar, dinler ve gereğini yapar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Milletimizin hassasiyeti bizim hassasiyetimizdir. Eleştirilere kulak tıkamamız düşünülemez” dedi.

Published

on

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bakanlığın yaz konserleri programına sanatçı Sıla’nın da dahil edilmesi üzerine başlayan tartışmaların ardından Twitter’dan açıklama yaptı. Bakan Ersoy, Temmuz konser programının revize edileceğini bildirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yaz konserleri kapsamında 16 Temmuz’da İzmir’de düzenlenecek konsere sanatçı Sıla’nın da dahil edilmesi, tartışmalara yol açtı. Sıla’nın toplumsal ve siyasi olaylar karşısında yaptığı açıklamaları gündeme getirerek linç kampanyası başlatan sosyal medya kullanıcıları, Bakanlığın şarkıcı ile anlaşmasına tepki gösterdi.

PROGRAM REVİZE EDİLECEK!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da yapılan paylaşımlar üzerine Twitter hesabından açıklama yaptı. Bakan Ersoy açıklamasında, “Devletimiz, milletimizin sesini duyar, dinler ve gereğini yapar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Milletimizin hassasiyeti bizim hassasiyetimizdir. Eleştirilere kulak tıkamamız düşünülemez. Bu çerçevede Temmuz konser programımızı revize edeceğimizi kamuoyumuzun bilgisine sunarız” dedi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir