Connect with us

MAGAZİN

Ezgi Mola: Kıskanç değilim

Dizi ve sinema dünyasının sevilen oyuncusu Ezgi Mola, bir markanın yeni marka yüzü oldu. Sevgilisi Mustafa Aksallı’yla ilişkisi hakkında Ezgi Mola, “Güzel, her şey yolunda çok şükür” diyerek cevap verdi. Gece kulübü işletmeciliği yapan sevgilisini kıskanıp kıskanmadığını soran muhabirlere Ezgi Mola, “Kıskanç değilim. Mustafa işine konsantre olan, misafirlerini güzel ağırlamaya çalışan birisi” dedi.

Published

on

Dizi ve sinema dünyasının sevilen oyuncusu Ezgi Mola, bir markanın yeni marka yüzü oldu. Düzenlenen lansmanda Ezgi Mola’nın başrolde olduğu reklam filmi ilk kez gösterildi. Cemiyet, iş ve moda dünyasından Bergüzar Korel, Nazlı Kayı, Naz Elmas, Chloe Ortaç, Ceren Hindistan, Kübra Açil, Merve Çağıran, Naz Elmas, Petek Ertüre, Sinem Yıldırım, Sedef Çalarkan gibi isimler konsepte uygun partide buluştu. Gecede Ezgi Mola reklam filmi ile ilgili olarak, “Benim gibi makyajı seven biri için çok güzel bir iş birliği oldu” dedi.

“KISKANÇ DEĞİLİM”

Sevgilisi Mustafa Aksallı’yla ilişkisi hakkında Ezgi Mola, “Güzel, her şey yolunda çok şükür” diyerek cevap verdi. Gece kulübü işletmeciliği yapan sevgilisini kıskanıp kıskanmadığını soran muhabirlere Ezgi Mola, “Kıskanç değilim. Mustafa işine konsantre olan, misafirlerini güzel ağırlamaya çalışan birisi” dedi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir