Connect with us

MAGAZİN

Brad Pitt’e evlat darbesi!

Brad Pitt, mesleki açıdan değil belki ama özel hayatı açısından zor bir dönem geçiriyor. Ünlü oyuncu iki oğlundan pek de beklemediği bir darbe yedi.

Published

on

US Weekly’nin iddiasına göre Pitt’in iki oğlu Maddox ve Pax Thien, Noel kutlamasında ünlü oyuncuyla birlikte vakit geçirmeyi reddetti.

Derginin haberine göre Pitt, Noel kutlaması için bütün çocuklarını kendi evine davet etti.

Ancak 6 çocuğundan sadece 4 tanesi bu davete katıldı. Büyük oğlu 17 yaşındaki Maddox ile ondan iki yaş küçük olan Pax Thien, babalarını görmeyi reddetti.

Zahara, Shiloh, Vivienne ve Knox, 25 Aralık’ta babalarıyla birlikte kutlama yaptı. Pitt’e yakın kaynaklar oyuncunun bu duruma çok üzüldüğünü belirtiyor.

Pitt çocuklarıyla birlikte vakit geçirirken bir görevlinin gözetimi altındaydı.

Angelina Jolie ile Brad Pitt’in boşanma davası çocukların velayeti konusundaki anlaşmazlıklar nedeniyle henüz tamamlanmadı.

Çiftin boşanma sürecinin ilk aşamalarında Pitt ile Maddox arasında bir gerilim olduğu ortaya çıkmıştı.

Geçen hafta basında yer alan haberlere göre Angelina Jolie’nin Vietnamlı oğlu Pax Thien’e “Baban seni evlat edinmemi hiç istememişti” demesi de hem Pitt hem de oğlu için büyük bir darbe olmuştu.

Daha sonra Jolie’nin çocuklarına babalarını kötülediği iddiaları da basına yansımıştı.

“Hiç hamile kalmayı düşünmedim. Bir bebeğim olmasını da hiç istemedim” diyen Angelina Jolie, bir röportajında Tomb Raider filminin çekimleri için gittiği Kamboçya’dan büyük oğlu Maddox’ı evlat edindi. Kamboçya’da bir okulun bahçesinde çocuklarla oynarken birden aklına “benin oğlum bu ülkede” diye bir düşünce geldiğini ve ondan 2 yıl sonra da Maddox’ı evlat edindiğini anlatmıştı.

O dönemde Jolie ile Pitt henüz sevgili değildi. Hatta muhtemelen tanışmıyorlardı bile.