Connect with us

TELEVİZYON

Ufak Tefek Cinayetler’den 36. bölüm fragmanı

Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in 36. yeni bölüm tanıtımına Yasemin Mori’li özel klip (Nolur nolur nolur) damga vurdu.

Published

on

Salı akşamı Star TV’de izleyici kitlesini ağırlayan Ufak Tefek Cinayetler 35.bölümünde; Sarmaşık’ta ev sahipliğini Merve Aksak’ın üstlendiği yemek daveti organizasyonu düzenlendi.

Heyecan ve gerilimin ardı arkasının kesilmediği Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Adil Kerim Sağlam hamlelerine her defasında bir yenisini ekleyerek Merve Aksak’ı kuşatma altına aldı. Tüm bunların yanı sıra Arzu’nun evindeki dolabın içerisinde yer alan şamdan detayı gerek kızının gerekse Oya’nın dikkatini çekerek, ”Katil Arzu mu?” sorusu akılları kurcaladı. Diğer taraftan Merve’nin olaylı yemek davetinde, Serhan ve davetsiz misafir Adil Kerim aynı masada kozlarını paylaştı ve aralarında husumet çiftlik tartışmasından da öteye taşınarak, cinayet vakası yeniden masaya yatırılmaya başlandı.

Serhan ise Adil Kerim’in gerçek derdini anlamak, Sarmaşığa neden taşındığı öğrenmek ve altındaki esas sebepleri öğrenmek üzere harekete geçti. Merve’nin eski evine yerleşerek Sarmaşığa kara bulut gibi çöken El Turco lakaplı Kerim, geçmişte aralarında yaşanan ilişkiyi anlatmak yönünde açıkça tehdit ederek Merve’yi köşeye sıkıştırdı. Final bölümünde ise Merve’nin aldığı karar doğrultusunda sürpriz bir şekilde Sarmaşık kadınlarını kendi evinde toplayıp Kerim’le ilgili anlatacaklarının olduğunun açıklamasını gerçekleştirmesinin hemen ardından Ufak Tefek Cinayetler 36.bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen Ufak Tefek Cinayetler 36.bölüm fragmanında ise; Oya, Serhan’a karşı hislerine ve taşıdığı özlem duygusuna hakim olamayarak ceketinin kokusunu alma girişiminde bulunuyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 36.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in oturduğu, senaryosunu ise Meriç Acemi’nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 36.bölüm fragmanı yayınlandı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir