Connect with us

FOTO GALERİ

49 yaşında iç çamaşırı modelliği yaptı

ABD’li ünlü model Pamela Anderson, bir İngiliz markanın yeni iç çamaşırı koleksiyonu için kameraların karşısına geçti. 49 yaşındaki eski Playboy mankeni, yılların eskitemediği güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Published

on

 

 

İngiliz iç çamaşırı markası Coco Der Mer’in yeni yüzü olan Pamela Anderson, yeni koleksiyonun çekimlerinden fotoğraflarını sosyal medyada da paylaştı.

Ünlü model, 49 yaşında olmasına rağmen formunu koruyabilmesinin sırlarını magazin dergisi People’a verdiği demeçte anlattı. Anderson, sıkı bir egzersiz programı uygulamadığını vurgulayarak, “Sahilde yürüyorum ve uzun bir yürüyüşten yada bir müzede dolaştıktan sonraki hissi seviyorum. Dans etmeyi seviyorum.

Paris’te bale dersleri aldım. Fakat iki eklemli olduğum için kuvvetimi korumak zorundaydım. Güçlü olmaktan çok, esnekliğe daha yatkınım” dedi.

​Gençliğinin sırrını ise diyetine bağlayan Anderson, “Sanırım vejeteryan olmak beni genç tuttu. Sağlıklıyım ve bunun için büyük bir çaba gösteriyorum” dedi.

Yıllardır vejeteryan olduğu bilinen Anderson, genellikle meyve, sebze, Fransız ekmeği, humus, pita, cappuccino ve rose şarap gibi gıda ve içecekleri içeren bir diyet uyguluyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir