Connect with us

3. SAYFA

Manisa’da öz kızlarına cinsel istismarda bulunan baba tutuklandı!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir baba öz kızlarına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı

Published

on

Manisa’nın Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu operasyonda 5 yıldır aranması bulunan Z.A. isimli şahıs asayiş ekiplerince gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 5 yıl önce o dönem 13 ve 9 yaşlarında olan kızlarına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Z.A. için eşi suç duyurusunda bulunmuştu.

Küçük yaştaki kızlarını istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunan Z.A. o tarihten bu yana firari olarak Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğünce aranıyordu. 28 Mart 2017 tarihinde Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş büro amirliğince yapılan operasyonunda aranan Z.A. gözaltına alındı.

Z.A. önce emniyet daha sonra savcılık karşısında ifade verdi. Emniyet ve savcılık ifadelerinde suçlamaları kabul etmediği öğrenilen Z.A. eşinin kendisine iftira attığını ileri sürdü. Savcılık sorgusunun ardından Z.A. tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sulh Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan Z.A. burada da iddiaları yalanladı. Z.A. mahkemece tutuklanarak cezaevi gönderildi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir