Connect with us

SPOR

Arda Turan evleniyor mu?

Barcelona’nın 7 numarası Arda Turan ile eski sevgilisi Aslıhan Doğan’ın barıştıkları iddialarına bir yenisi eklendi. Eski çiftin yollarının evlilik planıyla tekrar kesiştiği öne sürüldü.

Published

on

İki yıllık birlikteliklerini geçen ekim ayında noktalayan Aslıhan Doğan ile Arda Turan, geçen hafta yüz yüze görüşerek barıştığı iddia edilmişti.

İddiaya göre her şey, A Milli Futbol Takımı’nın maçları nedeniyle Türkiye’de olan yıldız futbolcunun attığı mesajla başladı. Doğan, Turan’ın buluşma teklifine olumlu cevap verdi.

Gizlice buluşan ikili, ayrı geçirdikleri günlerin ve ilişkilerinin muhasebesini yaptı.

HT Magazin’in haberine göre Doğan, Arda Turan’a evlilik şartı koştu. Yıldız futbolcunun evliliğe sıcak baktığını söylemesiyle buzlar eridi.

Arda Turan’ın adı Ebru Şallı ve Didem Soydan ile aşk dedikodularına karışmış, çiftin bu yüzden ayrıldığı iddia edilmişti. Doğan ise “Ne Ebru ne Didem ilişkimin bitmesine sebep oldular” açıklaması yapmıştı.

Önce “Arda’nın Ev ortamı bana uymadı” diyen ancak bunun farklı yerlere çekildiğini belirten Aslıhan Doğan “İşin özü, son zamanlarda ilişkiyi ihmal etmeye başlamıştık. Önceliklerimiz ve değerlerimiz değişmişti. Bazı şeyleri yitirdik. İleriye taşıyamayacağımızı gördüğümüz noktada da birlikteliğimize son verdik. Bu kadar” demişti.

Arda Turan da Aslıhan Doğan da hem barıştıkları hem de evlenecekleri yönündeki iddialar karşısında şimdilik sessizliklerini koruyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir