Connect with us

Televizyonlar

Kırlangıç Fırtınası 6 Mart’ta ekranda

Published

on

Kırlangıç Fırtınası, ilk bölümüyle 6 Mart Pazartesi 20.00’de FOX TV’de başlıyor.
Senaryosunu Erkan Birgören ve Betül Yağsağan’ın kaleme aldığı dizinin başrollerinde başrollerini Fikret Kuşkan, Emel Çölgeçen, Ekin Mert Daymaz, Ayşenil Şamlıoğlu, Ebru Aykaç, Ozan Osmanpaşaoğlu, Uğur Demirpehlivan, Haluk Cömert, Perihan Ünlücan, Tülin Yazkan, İnanç Konukçu ve Atakan Yarımdünya yer alıyor.

KIRLANGIÇ FIRTINASI KONUSU NEDİR?
Kırlangıç Fırtınası, evlilik dışı hamile kalan bir kadının çocuğa kavuşma çabasını konu alıyor. Ülfet, doğum sırasında oğlunu ağabeyi Kudret’e vermek zorunda kalır ve bu sırada Kudret’in eşi Meryem de doğum yapınca Kudret, Ülfet’in oğlunu da kendi çocuğunun yanına koyarak ve çocukların ikiz doğduğu yalanını söyler.
Aradan yıllar geçer ve bu çocukların isimleri Şahin ve Yusuf’tur. Ne Ülfet ne de Meryem gerçeklerden haberdar değil, Kudret de hangisinin kendi oğlu olduğunu bilmiyordur. Yaşananları tüm gerçekleriyle bilen Fikret Ana, yıllardır sakladığı sırrı ne zamana kadar içinde tutabilecek, merak konusudur.
Kırlangıç Fırtınası’nın başrollerinde Fikret Kuşkan (Kudret), Emel Çölgeçen (Ülfet), Ekin Mert Daymaz (Şahin), Gün Akıncı (Yusuf) ve Damla Aslanalp (Maral) oynuyor.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir