Connect with us

MAGAZİN

Şarapova boksa başladı

Published

on

Cezası nisan ayında dolacak olan ünlü Rus tenisçi Mariya Şarapova, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nin (CAS) kendisi için verdiği 15 aylık ceza süresini nasıl değerlendirdiğini Komsomolskaya Pravda gazetesine anlattı. Kendisini formda tutabilmek için boks yaptığını belirten Şarapova, isim vermeden “Özellikle yumruk atmak istediğim birilerini hayal etmem açısından bu harikaydı” dedi.
Şarapova cezası boyunca ‘dinlenmek konusunda çok iyi olduğunu fark ettiğini’ de belirtti: “Daha önce bu kadar çok vaktim olduğunda ne yapacağımı bilemezdim. Düşünmek, kitap okumak ve diğer şeyler için 12 ayım vardı. Hırvatistan’a gittim, yeni yılı Hawaii’de kutladım. Daha önce Londra’ya turist olarak hiç gitmemiştim. Wimbledon’da oynarken oradaki hiçbir şeyi görmemiştim.”
Sugarpova isimli bir şekerleme firmasına sahip olan Şarapova, işini geliştirmek için ABD’deki Harvard İşletme Okulu’nda eğitim aldı ve İngiltere merkezli Macmillan yayınevinin 12 Eylül’de satışa çıkaracağı bir otobiyografi yazdı.
Şarapova, İngilizce yayınlanacak kitabının daha sonra Rusçaya da çevrileceğini belirtti.
Geçen yıl Brezilya’da gerçekleştirilen Olimpiyat Oyunları’na cezası nedeniyle katılamayan Şarapova daha önce yaptığı bir açıklamada, 2020’de Japonya’nın başkenti Tokyo’da gerçekleştirilecek Olimpiyat Oyunları’na katılımını konuşmak için erken olduğunu, şimdilik spora dönüşüne odaklandığını vurgulamıştı.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir