Connect with us

MAGAZİN

Michael Jackson’ın kızından bomba açıklamalar

Published

on

Henüz 50 yaşındayken hayata veda eden Michael Jackson'ın 18 yaşındaki kızı Paris, Rolling Stones dergisine çarpıcı iddialarda bulundu.
Paris Jackson 14 yaşında tecavüze uğradığını, bu yüzden bunalıma girip intihar teşebbüsünde bulunduğunu söyledi. Jackson babasının ölümünün de planlanmış olduğunu ileri sürdü.
Paris Jackson, “Babam kendisini saf dışı etmek isteyen insanlar hakkında ipuçları veriyordu. Hatta öyle bir duruma geldi ki sanki günün birinde kendisini öldüreceklerini biliyordu. Bu ilk anda kulağa komplo teorisi geliyor ama babamın bütün sevenleri bunu biliyordu” dedi.
Ünlü şarkıcının ölümüne 'reçeteli ilaçların ölümcül karışımı' sonu kalp krizi gerekçe gösterildi. Doktor Conrad Murray, sanatçının ölümünün ardından yargılanarak 'kasıtsız adam öldürme' ithamından suçlu bulundu ve 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Paris, babasının ölümünden ötürü doktor Murray'ı suçlayarak, ölümün arkasında daha büyük gizemler olduğuna inandığını söyledi.
Paris Jackson 14 yaşındayken hiç tanımadığı birinin tecavüzüne uğradığını da anlattı. Bu yüzden depresyona girip uyuşturucu kullanmaya başladığını da söyledi.
Paris Jackson, ünlü şarkıcının Michael Jackson'ın üç çocuğundan ortancası olan Paris'in annesi Debbie Rowe.
Paris Jackson ve erkek kardeşleri uzun yıllar boyunca babaları tarafından basının objektiflerinden ve meraklı gözlerden köşe bucak saklandı. Üç çocuk da uzun süre babalarıyla seyahat ederken, battaniyeler altına saklandı.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir