Connect with us

SPOR

Başkent’te Kartal şov: 2-0

Published

on

Osmanlı Stadı'nda oynanan ve karşılıklı ataklara sahne olan mücadelede Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri, 20. dakikada Talisca ve 90+2. dakikada Cenk Tosun kaydetti. 
Bu sonucun ardından Beşiktaş, puanını 38'e yükseltirken Osmanlıspor, 26 puanda kaldı.
NOTLAR:

TALİSCA'NIN SÜPER LİG HASRETİ BİTTİ

Tecrübeli teknik adam, orta sahada da Tolgay Arslan'ın yerine ilk 11'de Talisca'yı oynattı. Başkent deplasmanında ilk 11'de şans bulan Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Talisca, Süper Lig'de 80 gün sonra forma giydi.
Gençlerbirliği ile 28 Ekim 2016'da Ankara'da yapılan 9. hafta maçında ayak tarak kemiği kırılan Talisca, böylece sakatlığının ardından Süper Lig'de formasına başkent deplasmanındaki bir başka karşılaşmada kavuşmuş oldu.
OSMANLI TARAFTARINDAN ALKIŞ

Osmanlıspor taraftarları maç öncesi Beşiktaşlı futbolcuları alkışlarla tribüne davet ederek alkışladılar ardından teröre karşı omuz omuza diyerek tezahürat yaptılar.
BEŞİKTAŞ TARAFTARI TRİBÜNLERİ DOLDURDU
Başkent Beşiktaşlılar Birliği Osmanlıspor maçı öncesi yönetici ve taraftar grupları ile tribünleri doldurdurması Başkan Fikret Orman ve yönetimi sevindirdi. 
İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'YA FORMA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, maç öncesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ederek çalışmalarından dolayı kutladı. Orman, Soylu'ya siyah beyazlı futbolcuları imzaladığı geçen yılın şampiyonluk formasını hediye etti. Soylu ise “Trabzonspor'dan çok başarılı hareketler bekliyorum” dedi.
BABEL'İN LİSANSI MAÇ GÜNÜ ÇIKTI
Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı Babel'in lisansı maçtan 3 saat önce çıktı. İspanyol kulübünün gönderdiği evrağı TFF'ye götüren siyah beyazlı yönetim bu oyuncunun lisansını çıkarttı. 
MİTROVİÇ KULÜBEDE
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in devre arasında mutlaka alınmasını istediği stoper Mitroviç Osmanlıspor maçında ilk onbir yerine kulübede yerini aldı. Yöneticiler ise Mitroviç'e inandıklarını belirterek bu oyuncunun olağanüstü bir tekniğe sahip olduğunu belirttiler. 
QUARESMA'DAN FEDAKARLIK
Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Quaresma maç öncesi soğuk algınlığı nedeniyle ateşi yükselirken doktorun itirazına rağmen oynamak istediğini söyledi. Teknik Direktör Güneş, Portekizli yıldızın fedakarlığına teşekkür etti.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir