Connect with us

Güncel

Taşıma kar’la eğlendiler

Published

on

Hava sıcaklığının 13 derece olduğu Adana'da ise, Yüreğir Belediyesi tarafından Toros Dağları'ndan kente kamyonlarla getirilen karla vatandaşlar doyasıya eğlendi.
Alanya Belediyesi tarafından ilçenin yüksek kesimleri olan Toros Dağları’ndan 5 kamyonla yaklaşık 100 ton kar getirildi. İskele Caddesi’ndeki Şelale Meydanı’na dökülen kar yığınlarını görenler meydanı doldurdu. Özellikle çocuklar kar kütlelerinin üzerine çıkarak kartopu oynarken, aileleri de eğlenceye katıldı.
Alanya Belediye Başkanı MHP’li Adem Murat Yücel, ilçenin dağlık kesimlerinde son yılların en büyük kar yağışı yaşandığını belirterek, merkezdeki çocukların oynaması için kar getirdiklerini söyledi.
Çocukların karı çok sevdiğini aktaran Yücel, “Küçük çocuklar ilk defa karla karşılaştı. Bu, görmeyen ve karla temas etmeyen çocuklarımız için aktivite yaptık. Kamyonlarla getirdiğimiz karla güzel bir hafta sonu yaşatmak istedik. Gördüğünüz gibi çocuklar çok mutlu” diye konuştu.

ADANA’DA KAR EĞLENCESİ
Hava sıcaklığının 13 derece olduğu Adana'da, Yüreğir Belediyesi tarafından Toros Dağları'ndan kente kamyonlarla getirilen karla vatandaşlar doyasıya eğlendi.
Belediye ekiplerinin kentin yüksek kesimlerinden 10 kamyona doldurdukları kar, Yüreğir Kültür Merkezi önüne getirildi.Yurtta birçok bölgede kar etkili olurken hava sıcaklığının 13 dereceye ulaştığı Adana merkezine kamyonlarla taşınan kar çok sayıda çocuğa bir ilki yaşattı.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir