Connect with us

Televizyonlar

Ölene Kadar bugün ekranda

Published

on

Yapımını Tims Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı, yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği, senaryosunu Elif Usman’ın yazdığı “Ölene Kadar”, bugün 
(12 Ocak Perşembe) ilk bölümüyle Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. 
Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan “Ölene Kadar” dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir araya getiriyor. 
Engin Akyürek, hayatının en güzel yıllarını, hayallerini, geleceğini ve sevdiği kadını işlemediği bir suç yüzünden kaybederek müebbet mahkumu olan Dağhan karakteriyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanırken; Fahriye Evcen de yıllarca artan suçluluk duygusundan kurtulmak isteyen, bu yüzden de Dağhan'ın müebbetine son veren avukat Selvi olarak seyirciyle buluşacak. 
İşte “Ölene Kadar” dizisinin başlıca karakterleri…
Engin Akyürek- Dağhan

İşlemediği bir suç yüzünden hüküm giymiş; hayatının en güzel yıllarını, geleceğini, hayallerini, aşkını kaybetmiş ve on bir yıldır haksız bir esareti yaşayan 35 yaşında bir adam. Ağırlaştırılmış müebbet mahkumu olarak, ölene kadar çıkamayacağını düşündüğü cezaevinden, beklenmedik bir şekilde masumiyetinin ispatlanmasıyla çıkar. Ancak onun için bu bir son değil, aksine tehlikelerle dolu bir yolun başlangıcıdır. Hayatına devam etmekle geçmişin peşine düşmek arasında git geller yaşasa da yıllar önce kendisine tuzak kuranları bulmaya, onlara kaybettiklerinin bedelini ödetmeye ve adaleti sağlamaya kararlıdır.
Fahriye Evcen – Selvi

24 Yaşında, henüz kariyerinin başında olan genç bir avukat. Acılarla, zorluklarla dolu geçmişi sebebiyle yaşına göre oldukça görmüş geçirmiş, hayatta her şeyin bir çözümü olduğuna inanan ve bu çözümleri aramaktan hiç vazgeçmeyen mücadeleci bir kadın. Onu avukat olmaya iten ve sonunda Dağhan'ın karşısına çıkmaya sürükleyen vicdanı, hem en zayıf hem de en güçlü yanı. Dağhan'ın kurtuluşuyla kendi sonunu da hazırladığından habersiz. Hayatının en önemli davasını kazanmayı başarsa da asıl sınavını Dağhan'a aşık olduğunda verecek.
Sarp Levendoğlu – Ender

36 yaşında, hırslı, saplantılı, kötücül bir karakteri olmasına karşın istediğinde oldukça sakin, anlayışlı, düşünceli ve iyi kalpliymiş gibi görünebilen bir adam. İki yüzü vardır Ender'in; Birisi delicesine bir aşkla sevdiği Beril'in gördüğü aydınlık yüzü, diğeri ise başarıyla gizlediği ve şimdiye dek çok az insanın gördüğü karanlık yüzü… İstediği şeyleri elde etmek ve sahip olduğu imkanları elinde tutmak adına yapmayacağı şey yoktur. Dağhan'ın hapisten çıkmasıyla birlikte hayatında ikinci kez her şeyini kaybetme riskiyle yüz yüze gelir.
Gülcan Arslan – Beril

32 yaşında, zengin iş adamı Sezai Karalı'nın prensesler gibi büyümüş biricik kızı, Dağhan'ın ilk aşkı. Uğruna her şeyden vazgeçtiği ve karnında çocuğunu taşıdığı adamın babasını öldürdüğünü öğrendiğinde büyük bir yıkım yaşar. Yaşadığı bu ağır travma ruhunda onulmaz yaralar açar. Bir süre sonra güvenli bir liman gibi gördüğü çocukluk arkadaşı Ender ile evlenir. Dağhan masumiyeti ispatlanmış bir adam olarak hapisten çıkınca, Beril de pişmanlıklarıyla yüz yüze gelir ve evliliği ile tekrar alevlenen ilk aşkı arasında kalır.
Tansu Biçer – Yılmaz

Otuzlu yaşlarının ortalarında, ağırbaşlı, serinkanlı, ketum bir adam. Hayatı zorluklarla geçmiş, anne babasını kaybettikten sonra kendini hayattaki tek varlığı olan kız kardeşini korumaya adamış biri. Kardeşinin hastalanmasıyla birlikte geri dönüşü olmayan bir yola adım atmış. Asker arkadaşı Fahri sayesinde Ender'le yolları kesişmiş ve Yılmaz kardeşini kurtarmak için büyük bir suç işlemiş. Dağhan'ın hapisten çıkmasıyla her şey yeniden başlayınca Yılmaz da kendini işlediği suçun ortaya çıkması tehlikesiyle karşı karşıya bulur.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir