Connect with us

SPOR

“Rotamız Güney Amerika”

Published

on

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Quaresma ve Kerim Frei'in akibetleri dışında Samuel Eto'o ve stoper transferi hakkında konuştu. İşte Çebi'nin sözleri:

GÖRÜŞMELER YAPILIYOR
“Planlamada aslında her şeyi dört dörlük yapamazsınız ama biz yeterli görüyorduk. Caner Gökhan ve Talisca'nın sakatlanması Oğuzhan'ın da sezon başı uzak kalması gibi uzun süreçlerde sakatlıklar yaşandı. Devre arasında bunlardan kaynaklanan sebeplerle takviyeler olacaktır diye düşünüyorum. Sol stoper, bek ve sağ açık pozisyonları için scout ekibi çalışmaları yaptı ve görüşmeler devam ediyor.”

GÖRÜŞMELER YAPILIYOR
“Planlamada aslında her şeyi dört dörlük yapamazsınız ama biz yeterli görüyorduk. Caner Gökhan ve Talisca'nın sakatlanması Oğuzhan'ın da sezon başı uzak kalması gibi uzun süreçlerde sakatlıklar yaşandı.Devre arasında bunlardan kaynaklanan sebeplerle takviyeler olacaktır diye düşünüyorum. Sol stoper, bek ve sağ açık pozisyonları için scout ekibi çalışmaları yaptı ve görüşmeler devam ediyor.”

FREİ GİDİYOR MU?
Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir ve Antalyaspor'un resmen istediği, yöneticilerin de açıkladığı Kerim Frei'ın durumuyla alakalı da konuşan Ahmet Nur Çebi, Kerim bizim için geleceği olan bir oyuncu. Bu nedenle onu satmak gibi bir niyetimiz yok.” ifadelerini kullandı.

QUARESMA AÇIKLAMASI…
Ahmet Nur Çebi, Ricardo Quaresma'nın merak edilen durumu ve sözleşmesiyle alakalı olarak ise, Quaresma ile sözleşme uzatma fikri var. Takımda tecrübeli oyuncuların da olması gerekiyor. Görüşmelerimiz sürüyor.” diye konuştu.

“ROTAMIZ GÜNEY AMERİKA”
Başkan Fikret Orman'ın da bizzat doğruladığı ve stoper almayı düşündüklerini söylediği transfer hakkında Ahmet Nur Çebi, rotalarının Güney Amerika olduğunu belirtti. Çebi, “Stoper mevki Güney Amerika'dan olacak. Oradan birkaç kişi var. İsim vermememiz gerekiyor, çalışmalar devam ediyor.” diye konuştu.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir