Connect with us

Güncel

O açıklama Cübbeli’den geldi!

Published

on

Çeşitli dini cemaatlerin önde gelenleri tarafından yapılan sohbet toplantılarının iptal edildiği duyuruldu. Kararın ardından ilk açıklama Cübbeli Ahmet'ten geldi.
Cübbeli Ahmet Hoca, yayınladığı bir videoda dış güçlerin Türkiye üzerine Oyun oynadığını belirtti, toplu sohbetlere ara verildiğini söyledi. Ünlü, “Tahriklere, provokasyonlara aldırmamak lazım diye ben sizi uyardım geçenki konuşmamda. Tabi bazı zuhuratlar var. Bazı haberler, istişareler de oluyor. Bir zaman ben size mescite geleceğim diyene kadar sohbeti tefsirhanesinden yapalım. Yarın perşembe sohbetini ben hanemden yapayım. Siz de camide olduğunuz gibi oturun” dedi.
Cübbeli, “Ben canım üzerinden endişeli değilim hiçbir zaman. Ama cemaat geliyor. İnsanlar gelişte gidişte sorun yaşamasın. Ben insanları mesuliyetine girmek istemem. Yarın ki perşembeyi de ben size haber edene kadar mescitten yapalım” diye konuştu.
“NEOL GECESİ TOPLANMAYALIM”
Noel gecesi 31'inde Bursa'ya da toplanmayalım. Emniyet güçlerimizi de sıkıntıya sokmayalım. Onlar da dünyakadar istihbaratla meşgul oluyorlar. Şimdi bir de bizim cemaat kalabalık oluyor. Güvenlik temin etmeleri falan zordur. Onlara da yardımcı olalım” dedi.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir