Connect with us

Televizyonlar

O dizinin adı: Müebbet

Published

on

Engin Akyürek, Fahriye Evcen ve Sarp Levendoğlu‘nun başrollerde oynayacağı yeni dizinin ismi Müebbet olarak değiştirildi. Daha önce Esaretin Bedeli olarak düşünülen yeni dizinin adı Müebbet oldu. Müebbet dizisi yakında ATV ekranlarında olacak.
 
Yapımcılığını Tims Productions’un üstlendiği, senaryosunu Elif Usman Ergüden’in kaleme aldığı Müebbet dizisinin yönetmeni ise Umur Turagay. Başrollerinde Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu’yla birlikte Gülcan Arslan ve Tansu Biçer gibi isimlerin de rol alacağı Müabbet dizisinin çekimleri başladı. Fahriye Evcen’i 2 yıl aradan sonra yeniden ekranlara döndürecek olan Müebbet dizisinde güzel oyuncu, çocukken kalp nakli yapılan, abileri karanlık işlere bulaşmış idealist bir avukatı oynayacak.
Engin Akyürek’in Müebbet dizisindeki rolü de belli oldu. Engin Akyürek, doktorlukta uzmanlık unvanı almaya hazırlanırken kendini hapiste bulan bir genci canlandıracak.  Dizinin Ömer isimli kötü adamına ise Sarp Levendoğlu hayat verecek. “Esaretin Bedeli”nde oynaması kesinleşen bir başka oyuncu da Gülcan Arslan.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir