Connect with us

Güncel

İzmir’de dehşet gecesi

Published

on

Cemal Gürsel Caddesi’ndeki bir barda iki grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan silahlı kavgada Yunus timlerimde görevli polis memuru 33 yaşındaki Mustafa İnal, işyeri sahibi Günay Kılıç, 37 yaşındaki Sinem Alptuğ yaralanırken, Halil Kaya olay yerinde öldü. 
Barda bulunanlar kavgada ateşlenen tabancadan çıkan kurşunlara hedef olmamak için panikle kaçmaya çalıştı. Olayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılardan İnal, ve Alptuğ Ege Üniversitesi Hastanesi’ne, Kılıç özel bir hastaneye kaldırıldı.
Hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan Kılıç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölen Kaya ve Kılıç’ın cenazesi savcının incelemesi ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Ege Üniversitesi’nde tedaviye alınan ve göğsünden vurulan polis memuru İnal ile başından vurulan Alptuğ’un hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
İnal’ın yaralandığını öğrenen mesai arkadaşları hastaneye akın etti. Polis olayın neden çıktığı ve tabancaları kimin kullandığını belirlemek için kapsamlı araştırma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir