Connect with us

Güncel

Erciş’te örgüt evine baskın çatışma sürüyor

Published

on

Alınan bir istihbaratı değerlendiren Erciş Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri ve Özel Harekat polisleri, Çelebibağ Mahallesi'nde PKK'lı teröristlerin bulunduğu bir eve sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Polisin “Teslim ol” çağrısına PKK'lı teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada 1 kadın PKK'lı terörist ölü ele geçirildi. Çatışmada 3 özel harekat polisi ise atılan bombayla yaralandı. Yaralı polisler Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı. Bölgede operasyon sürüyor.

ÇUKURCA'DA 2 PKK'LI TERÖRİST TESLİM OLDU
Hakkari'nin Çukurca İlçesi kırsalında PKK'nın dağ kadrosundan kaçan 2 PKK'lı terörist Çukurca'da güvenlik güçlerine teslim oldu.
Hakkari Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bölücü terör örgütünün faaliyet gösterdiği kırsal alandan kaçan 2 bölücü terör örgütü mensubu 17.11.2016 günü saat 17.00 sıralarında İlimiz Çukurca İlçesi 2’nci Hudut Tugay Komutanlığına bağlı Bayrak Tepe Üs Bölgesine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olmuştur. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir” denildi.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir