Connect with us

Sinema

Bir Pazar Sonrası’nın çekimleri bitti

Published

on

Çekimlerine Nisan ayında başlanan filmin festival süreci başladı. Bu sene 53. Antalya Film Festivali'nin Film TMR Bölümünde yer bulan film,4. Antakya Film Festivali'nde ise Keşif ve Özel Seçki Bölümünde yer alacak. Yönetmenliğini 2 bağımsız sinema filmi projesinde görev almış olan genç yönetmen Enver Melih Selvi'nin üstlendiği yapım, yönetmenin ilk sinema deneyimi oldu.
Dram-Psikoloji türündeki filmin başrollerini Arif Pişkin, Özlem Boyacı, Devrim Özder Akın, Emre Demirci, Mert Kırlak, Emre Basalak, Mertcan Karaağaç ve Barış Hayta üstleniyor.
Hayati küçük yaşlarda babasını kaybettiği için hayatta tökezleyen bir adamdır. Psikolojisi giderek kötüye giden adamın arkadaş çevresi de sağlam pabuç değildir. Hayati’nin Can ve Özcan ile ilişkileri yalnızca uyuşturucu madde kullanmak ve sohbet etmek olsa da, Hayati’nin Can’a beslediği duygular ve Özcan ile Hayati’nin arasında köprü görevi gören Can, bu grubu bir arada tutmaktadır. Ancak Özcan, polislerlerin kendilerini tutuklamasını Hayati’den bilir. Bu olay Hayati ile Özcan’nın arasındaki ilişkiyi yerle bir ederken, Hayati ve Can’ı yakınlaştırır. Ancak Hayati’nin, Can’ın hayatına dair öğrendiği şeyler onların elini kolunu bağlamaktadır…
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir