Connect with us

SPOR

Fatih Terim: Henüz rahatlamadık

Published

on

İşte Fatih Terim'in açıklamaları:
3 puan aldığımız için mutluyuz ama daha rahatlamadık. Daha çok maç var bu maçları aşağı yukarı kazanmak zorundayız. Biraz belki yaklaştık puan olarak ama daha rahatlamadık tam olarak.

'HIRVATİSTAN GRUBUN FAVORİSİ'
Maç maç bakmalıyız. Böyle daha iyi her maçı ayrı planlamak ayrı düşünmek gerekiyor. Hırvatistan için herkesin dikkatini çekmiştim ve grubun favorisi olduğunu söylemiştim. Biz gidebildiğimiz yere kadar kaybetmeden gitmek istiyoruz.
Oyunda hiç bir şey Arda'yı içeri alarak Volkan'ı dışarıda bıraktım. Oğuzhan'da içerde olunca Volkan'ı açık gibi kullandık. Gökhan'ın arkadan bindirmeleriyle etkili oldu. Belirli gol pozisyonlarını bulduk ama olmadı. İkinci yarıda daha rahat hareket ettik.

YUNUS MALLI YORUMU
İlk yarıda da etkiliydik ama ikinci yarı isabet oldu. Yunus Mallı çok yetenekli bir oyuncu… Onun da tam olarak neler yapacağını gördük. Bazı isimlerin fiziken yorgunluğu oldu kendi takımlarında süre alamadıkları için… Kosova'nın her geçen gün daha iyiye gittiğini görmemiz gerekiyor.

'HAYAL KIRIKLIĞI VE TAHRİBAT'
Bizim bütün çalışmalarımız, planlarımız üçüncü bölgeye yönelikti. Bu tip maçlarda kilidi açan birinci goldür. Ne kadar erken bulursanız o kadar atak yapar ve güvenli devam edersiniz. İlk üç maçın bizde yarattığı hayal kırıklığı ve tahribat oldu. O tahribat bize kaybetme korkusu getirdi zaman zaman… Onun için bir çok şey denemeniz gerekiyor bu tip takımlara karşı ve denedik. Hiç olmazsa ikinci yarının başında erken golün gelmesi bizleri biraz rahatlattı.

CENGİZ ÜNDER YORUMU
Gençlere şans vermeye devam ediyoruz. O da iyi değerlnediriyor çok genç bir evladımız. Hem önemli mesaj hem de iyi bir görev adamı. İki ayağını kullanabilen, Başakşehir'de gayet iyi oynuyor. Yaşlı-genç demeden herkese forma şansı veriyoruz.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir