Connect with us

Güncel

Bilal o geceyi anlattı

Published

on

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, darbe girişimi gecesi yaşadıklarını anlatırken, “Hemen kendimizi olabilecek en kötü şeye hazırladık. Zaten babadan öğrendiğimiz de hep onlara hazırlıklı olmak. Cumhurbaşkanımız bizi o şekilde hazırladı. Allah ondan razı olsun” dedi.
Atlı Okçuluk Şampiyonası için Kayseri’ye gelen Bilal Erdoğan, Bünyan İlçesi’nde düzenlenen Türkiye Atlı Okçuluk Şampiyonası’nın finallerini izledi. 
Bilal Erdoğan, burada gazetecilerin sorusu üzerine 15 Temmuz darbe gecesi yaşadıklarını anlattı:
“Hemen kendimizi olabilecek en kötü şeye hazırladık. Zaten babadan öğrendiğimiz de hep onlara hazırlıklı olmaktı. Cumhurbaşkanımız bizi o şekilde hazırladı. Allah, ondan razı olsun. Şunu da gördük, asıl koskoca, büyük Türk ailesinin birer ferdi olarak, kaderini artık bu memleketin, bu toprakların kaderine bağlamış insanlar olarak, bütün milletin o şekilde yetiştiğini görmek bizleri onurlandırdı, gururlandırdı. Elhamdülillah bu millet, bu topraklara nasıl sahip çıkacağını, dışarıdan gelebilecek hangi hayasız taarruz olursa olsun, sahip çıkacağını da göstermiş oldu. O gece bütün sıkıntılarıyla Elhamdülillah geride kaldı. Şimdi hem Türkiye’de böyle şeylerin tekrarlanmaması için gerekli yapısal değişikliklerin, büyük ciddi adımların atılması zamanı. Hem de ondan sonra hayatımıza devam etme zamanı.”
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir