Connect with us

Televizyonlar

Yeni sezona muhteşem kadro

Published

on

Star TV’de Ekim 2016’dan itibaren 2. sezonuyla yayınlanmaya başlayacak olan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine ünlü oyuncular katıldı. Muhteşem Yüzyıl Kösem’in 2. sezonunda Sultan 4. Murat’ın dönemi anlatılacak. Dizi de yeni hikayesiyle birlikte kadrosunu da değiştiriyor. Metin Akdülger’in yeni sezonda Sultan 4. Murat’ı canlandıracağı Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine Farah Zeynep Abdullah, Canan Ergüder ve Burak Yamantürk de katıldı.
Dizide Kösem Sultan’ı canlandıran Beren Saat’in de yeni sezonda rol almayacağı ve yerine Nurgül Yeşilçay’ın geçeceği iddia edilmişti. Ünlü oyuncu dizinin yeni sezonunda Beren Saat’in canlandırdığı Kösem’e hayat verecek. Saat, dizinin yeni sezon ilk bölümünde rol alacak. Ardından dizide zaman atlaması yaşanacak ve Yeşilçay yeni Kösem Sultan olarak izleyici karşısına çıkacak.
Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mustafa rolünü canlandıran Mehmet Günsur’un da yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Hezarfen Ahmed Çelebi’yi canlandıracak.
Oyuncu kadrosu büyük oranda değişecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem’in 2. sezonunda, son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol alan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah‘la birlikte, geçen sezon Güllerin Savaşı dizisinde izlediğimiz Canan Ergüder de katıldı.  Yine son olarak geçen sezon Acı Aşk dizisinde rol alan Burak Yamantürk de yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl Kösem’de oynayacak.
Farah Zeynep Abdullah 17 Ağustos 1989 doğumlu. Aslan burcu
Yapımcılığını Tims Productions’un yaptığı, yönetmenliğini Çağatay Tosun’un üstleneceği, başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Metin Akdülger ve Canan Ergüder’in yer alacağı dizi Eylül ayında yeni sezonu açacak. Son olarak Show TV’de yayınlanan ‘Acı Aşk’ dizisinde rol alan Burak Yamantürk, Muhteşem Yüzyıl Kösem’in kadrosuna dahil oldu. Canan Ergüder
Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Esra Dermancıoğlu, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen gibi birçok ünlü isim birinci sezonda rolleri gereği diziden ayrılmıştı.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir