Connect with us

Güncel

Haluk Kırcı ile bağlantısı ne?

Published

on

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar’a yönelik silahlı saldırıyı azmettirmek suçundan gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla mahkemece serbest bırakılan Ergün Celep’in 7 TİP’li öğrencinin katili ülkücü Haluk Kırcı ile bir düğünde çektirdiği fotoğraf ortaya çıktı.
Can Dündar’a yönelik silahlı saldırıyı azmettirmek suçundan gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla mahkemece serbest bırakılan Ergün Celep’in kirli ilişkilerinin yer aldığı fotoğraf ortaya çıktı. Celep’in 7 TİP’li öğrencinin katili ülkücü Haluk Kırcı ile birlikte bir düğünde birlikte fotoğrafının bulunması saldırıyla ilgili soru işareti yarattı. Çağlayan Adliyesi’nin önünde 6 Mayıs günü Can Dündar’a yönelik silahlı saldırıyı gerçekleştiren Murat Şahin ile ilişkili olarak gözaltına alınan ve yeraltı dünyasında belli grupları organize ettiği iddia edilen Ergün Celep’in 29 Nisan tarihinde Kırcı ile bir düğünde çektirdiği fotoğraf dikkat çekti.

“EMEKTAR REİSİMİZ”
Celep sosyal paylaşım hesabından yayımladığı fotoğrafın altına “Emektar reisimiz Haluk Kırcı ile vekilimiz İhsan Barutçu’nun düğününden güzel bir kare” diye yazıyor. Yine Celep’in aynı düğünde kaset skandalı nedeniyle MHP’den uzaklaştırılan eski milletvekili İhsan Barutçu, işadamı İsmail Cevahir ve polis müdürü olduğu belirtilen Fatih isimli bir kişiyle çektirdiği fotoğrafta “Çok değerli büyüğümüz İsmail Cevahir ve polis müdürümüz Fatih bey düğünümüze şeref vermişlerdir” diye not düştüğü görülüyor.

Cumhuriyet
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir