Connect with us

Güncel

Bu sözler kavgada söylenmez!

Published

on

RS FM'e konuşan CHP'li Gürsel Tekin, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile CHP lideri Kılıçdaroğlu arasında geçen ve kendisinin de dahil olduğu tartışmaya ilişkin, “Onlarca kupon arsanız varsa, büyük ihaleler alıp otomotiv satışları yapıyorsanız iktidara söyleyeceğiniz çok fazla bir şey yoktur. Anca yalakalık yaparsınız” ifadelerini kullandı.


Tekin'in, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında başlayan ve kendisinin de dahil olduğu tartışmaya ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu


“Son üç yıl içerisinde 11 bin milyar dolar yerli sermaye dışarıya çıktı” diyen Tekin, şunları söyledi:


“Türkiye'nin en büyük holding sahipleri mallarını mülklerini satarak gittiler. Birçok şirkete el konuldu. Sivil toplum örgütü başkanı, kendi üyelerin savunamayacak durumda. Şu anda Türkiye'yi terk eden çok büyük holdingler var. Oda başkanı kendisine bunu neden dert edinmedi? Laiklikle ilgili cumhuriyetin bütün değerleri tartışılırken anayasayı tanımam diyenlere laf etmeyecekler mi? Onlarca kupon arsanız varsa, onlarla ilgili beklentileriniz varsa büyük ihaleler alıp otomotiv satışlarını yapıyorsanız iktidara söyleyeceğiniz çok fazla bir şey yoktur. Anca yalakalık yaparsınız.”


Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir