Bizi Takip Edin

Güncel

Yerkel iz bırakmıyor

Tarih

-

Soma’da madenci yakınını tekmelemesiyle hafızalarda yer eden Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel hakkında Ekşi Sözlük’te yazılan yorumları mahkeme kararıyla kaldırttı.



Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel 13 Mayıs’taki Soma faciasından sonra Erdal Kocabıyık isimli vatandaşı tekmelemiş ve bu olay tepki çekmişti. Yerkel ise kendisi hakkında internette yazılan tepkilere karşı dava açtı. Ekşi Sözlük’te bulunan Yusuf Yerkel’le ilgili yazılan bütün girdiler Ankara 3. Sulh Ceza Hakimliği’nin 2015/4662 sayılı kararı ile silindi. Mahkeme yazıların silinme kararını dün aldı.

Konuyla ilgili hurriyet.com.tr’nin ulaştığı Ekşi Sözlük yetkilileri kararı doğrularken daha fazla açıklamada bulunmadılar. Ekşi Sözlük yazarları mahkeme kararının ardından Yerkel'le ilgili yorumlarda bulunmaya devam etti.   
Yorum Yaz

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir