Connect with us

Güncel

Uyuyan türkücüyü Erdoğan veto etti

Published

on

AKP için yaptığı seçim şarkılarıyla gündeme gelen, 7 Haziran'da İstanbul'dan Milletvekili seçilerek Meclis'e giren Uğur Işılak'ın 1 Kasım seçimleri için Erdoğan'dan veto yediği iddia edildi.
Sözcü gazetesinden Veli Toprak'ın haberine göre; 7 Haziran’da AKP İstanbul Milletvekili seçilen türkücü Uğur Işılak’ın liste dışı kalabileceği belirtildi. Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Işılak’ın milletvekili olmasına sıcak bakmadığı hatta 7 Haziran seçimleri öncesinde AKP yönetimine “Işılak’ı listeye koymayın” uyarısında bulunduğu kaydedildi. Buna rağmen Işılak listede girdi ve vekil seçildi.
“MECLİS'E UYUMAK İÇİN GİTMİYORUM” DEDİ HORUL HORUL UYUDU
25. Dönem TBMM çalışma yapamayınca Işılak’ın vekillik performansı ölçülemedi. Ancak bir gazeteye verdiği “Meclis’e uyumaya gitmiyorum” sözü pahalıya mal oldu. Tezkere için toplanan Genel Kurul’da gündüz saatlerinde uyuyan Işılak, bu duruma bozuldu. Kendi hatasını düzeltmek için yaptığı “Vatanseverin uykusu, hainin uyanıklığından evladır” mesajı AKP’lilerin bile tepkisine neden oldu.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir