Connect with us

MAGAZİN

Kimse Bilmez’de ayrılık

Başrollerinde Keremcem ile Özgü Kaya’nın olduğu Kimse Bilmez dizisinin bir diğer başrol oyuncusu olan Engin Hepileri diziden ayrılıyor.

Published

on

Başrolünü Keremcem (Ali Hüroğlu) ile Özgü Kaya’nın (Sevda Eğilmez) paylaştığı atv’nin Pazar akşamı yayınladığı “Kimse Bilmez” dizinde başrol oyuncularından Engin Hepileri projeye veda etti. Baba Yapım imzalı dizide Hepileri, kötü adam Uygar Sarıkaya karakterine hayat veriyordu.

Baba Yapım ile 26 bölüm anlaşması olan oyuncu senaryo gereği kadrodan ayrıldı. Bu arada Hepileri “Evim” dizisinden gelen teklifi kabul etti. “Kimse Bilmez”in yeni başrol kararkterinin kim olacağı ise merak konusuydu. Dizinin Manyak lakaplı yeni oyuncusu Nedim Saymaz’ı kimin canlandıracağını da belli oldu.

“Yaprak Dökümü” dizisiyle ünlenen, “Müslüm”, “Ayla”, “Türkişi Dondurma” filmlerininin ardından son olarak “Malazgirt 1071” filminin başrol karakterleri arasında yer alan Caner Kurtaran, “Kimse Bilmez”e transfer oldu.

Peş peşe 4 film çektikten sonra “Kimse Bilmez”den gelen teklifi kabul eden Caner Kurtaran, diziye 26. Bölümde dahil olacak. Dizide Nedim teşkilatta çalıştığı yıllarda Ali ile beraber hareket etmiştir. Ali’nin hayatını da kurtaran Nedim, ilerleyen yıllarda ise Efendi’nin himayesine girmiştir. Bu nedenle de acımasız cinayetler işlemektedir.

Başrollerinde Keremcem ile Özgü Kaya'nın olduğu Kimse Bilmez dizisinin bir diğer başrol oyuncusu olan Engin Hepileri diziden ayrılıyor.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir