Connect with us

TELEVİZYON

Sefirin Kızı için buluştular

Star’ın merakla beklenen dizisi Sefirin Kızı’ndan ilk kareler okuma provalarından geldi. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun ilk kez birlikte kamera karşısına geçeceği proje çok yakında Star’da ekrana gelecek. İki ünlü ismin hayranları merakla yeni projeyi bekliyor.

Published

on

Sefirin Kızı, özellikle de yurt dışında heyecan yarattı. Birçok farklı ülkeden iki ünlü ismin hayranları merakla yeni gelişmeleri bekliyor.

Yapımına O3 Medya ve NGM’ in birlikte imza attığı, Star’ın yeni sezondaki iddialı projelerinden ‘Sefirin Kızı’ dizisinin başrol oyuncuları okuma provasında bir araya geldi. Dizinin yönetmenliğini üstlenen Emre Kabakuşak ile senaryo çalışan ikilinin sıcak ve enerjik tavırları objektiflere de yansıdı.

“Sefirin Kızı” Nare’yi Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek’in ise yörenin sözü geçen varlıklı adamı Sancar Efeoğlu’nu canlandırdığı dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor.

Ege’de yaşanan destansı bir aşk hikayesinin anlatıldığı “Sefirin Kızı” nın çekimleri bu hafta Muğla’da başlayacak. Güçlü oyuncu kadrosu ve duygu yüklü anlatımı ile “Sefirin Kızı” kalbinizi saracak.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir