Connect with us

MAGAZİN

O Artık Torun Bakıyor

Bir zamanlar “Yeşilçam’ın en güzel gülen yıldızı” unvanını taşıyan ünlü oyuncu, hayranlarına çok uzaklardan sosyal medya aracılığıyla selam gönderiyor.

Published

on

Türk sinemasının “altın çağına” damgasını vuran Gülşen Bubikoğlu, uzun süredir kameraların uzağında sakin bir hayat sürüyor. Aynı zamanda iyi bir sosyal medya kullanıcısı da olan Bubikoğlu, hayranlarıyla da bu sayede iletişimini koparmıyor.

Ünlü yapımcı Türker İnanoğlu ile evli olan 64 yaşındaki Bubikoğlu, bir süredir ABD’de yaşayan kızı Zeynep’in yanında. Güzel oyuncu Instagram’da yaptığı paylaşımda hayatıyla ilgili son gelişmelerden takipçilerini haberdar etti. Bir fotoğrafını paylaşan Bubikoğlu “Uzun zamandır canım torunum Mavi’m ile ilgileniyorum. Arada geziyoruz da , yoruldum tabii biraz. Yaşlanıyoruz ne var bunda..Sağlıklı olalım yeter” mesajını yazdı. Oyuncunun bu paylaşımı çok sayıda beğeni aldı.

Fatih Lisesi’nden 1971 yılında mezun olan Gülşen Bubikoğlu, o zamanların manken yetiştiren en önemli kurumu olan L.C.C Kültür Merkezi’nden mezun oldu.

İki yıl sonra da Ses dergisinin açtığı bir yarışmaya katıldı ve sinema serüveni böylece başladı.

İlk oyunculuk deneyimini Türker İnanoğlu’nun 1973 tarihli Yaban filminde yaşad. Bu iş ortaklığı kısa sürede aşka dönüştü ve Bubikoğlu ile İnanoğlu, filmin çekimlerinden bir yıl sonra dünyaevine girdi.

Ondan sonra da çiftin sanatsal yolculuğu birlikte devam etti. Bubikoğlu, dramadan güldürüye çok sayıda filmde kamera karşısına geçti.

Rol aldığı filmlerle uluslararası festivallere katıldı. Bubikoğlu’nun TV deneyimi de oldu. Zirvedekiler, Affet Bizi Hocam gibi dizilerde kamera karşısına geçti.

Bugün 64 yaşında bir kız çocuk ve bir de torun sahibi olan Gülşen Bubikoğlu’nun mutlu evliliği sürüyor. Artık eskisi kadar kamera karşısına geçmeyen Bubikoğlu, Türk sinemasının birçok unutulmaz filminde rol aldı.

Bubikoğlu, 25. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Halit Refiğ’in Kurtar Beni filmindeki performansıyla en iyi kadın oyuncu seçildi.

Bubikoğlu, bir dönem Tarık Akan ile iyi bir ikili oluşturdu kamera karşısında. 1970’li yıllar boyunca birlikte Ah Nerede Vah Nerede, Yaz Bekarı, Bizim Kız, Alev Alev gibi filmlerde oynadılar.

1980’li yıllarda da Müjdat Gezen, Ayşen Gruda, Münir Özkul, Adile Naşit gibi ustalarda birlikte Gırgıriye serisinde rol aldı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir