Connect with us

GÜNDEM

Kazanasmaz kovuldu

23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde, “İBB Çalışanları” adıyla yapılan İmamoğlu karşıtı eylemde basın metnini okuyan Murat Kazanasmaz’ın görevine son verildi. Kazanasmaz’ın “Ben sadece bana verilen metni okudum” dediği bildirildi.

Published

on

23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde “İBB Çalışanları” adıyla yapılan ve AKP’liler tarafından “katılım zorunlu” notuyla örgütlenen Ekrem İmamoğlu karşıtı eylemde basın metnini okuyan Murat Kazanasmaz’ın görevine son verildiği bildirildi.

Kazanasmaz, İBB Trafik Radyosu Koordinatörü görevindeydi.

Kazanasmaz, “Olması gereken süreç işledi. İşten çıkarılmayı bekliyordum. Şaşırmadım. Ben hiçbir zaman siyasetin içinde olmadım ve bundan sonra da olmayı düşünmüyorum” dedi.

“Ben sadece bana verilen metni okudum”

Kazanasmaz’ın 12 Haziran’da düzenlenen eylemle ilgili “Ben sadece o gün bana verilen metni okudum. Biz zaten Medya AŞ olarak belediyenin organizasyonlarında çağrılıp görev alırız. O gün de öyle oldu. Çağırdılar ve metni okumamı istediler” diye konuştuğu kaydedildi.

“Siyasete bulaşmadım ve bundan sonra da bulaşmayacağım”
“İmamoğlu yönetimine kırgın mısınız?” sorusuna ise Kazanasmaz şu yanıtı verdi:

Kırgınlıktan ziyade 23 yıldır verilen bir emek var ortada. O anlamda kimseye kırgın değilim. Bu kararı bekliyordum. Ben siyasete hiçbir zaman bulaşmadım. Bundan sonra da bulaşmayacağım.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir