Connect with us

Güncel

Kılıçdaroğlu Dormen’i ziyaret etti

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Haldun Dormen’i Çapa Tıp Fakültesi’nde ziyaret etti. Dormen, daha sonrasında yaptığı açıklamada sağlık durumunun iyiye gittiğini belirtti.

Published

on

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sanatçı Haldun Dormen’i tedavi gördüğü İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ziyaret etti. Dormen’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Tiyatronun usta sanatçısı Haldun Dormen kalçasındaki kırık sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Uyluk kemiği kırılan Dormen’in tedavisi kaldırıldığı hastanede devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ameliyat olan Dormen’i ziyaret ederek “Geçmiş olsun” temennisinde bulundu.

SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

Sağlık durumu iyiye giden Haldun Dormen, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sağlığıma tekrar kavuşuyorum, bu süreçte bana destek olan başta doktorum Prof.Dr.Uluğ Eldegez, ilk müdahaleyi yapan Op.Dr.Kaan Gök, Doç.Dr.Mehmet Büget ve ameliyatımın çok başarılı geçmesini sağlayan başta Prof. Dr. Mehmet Aşık, Doç.Dr. Ali Erşen, Op. Dr. Yavuz Sağlam, Dr. Alper Şükrü Kendirici ve ekibine sonsuz teşekkürler.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir