Connect with us

GÜNDEM

Zülfü yâre dokununca sustu

Ntv ile Star Tv’nin ortak canlı yayınında Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na yönelttiği sorularıyla dikkat çeken Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu, İmamoğlu’nun yanıtları karşısında ekranda soğuk terler döktü.

Published

on

Mazbatası elinden alınmış İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, canlı yayın konuğu olduğu NTV ve Star TV ortak yayınında Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi ve yazarı Okan Müderrisoğlu, zor anlar yaşadı.

Müderrisoğlu, canlı yayında İmamoğlu’na Karaadeniz ziyareti sırasında kullandığı Koç Holdeng’e ait uçağı hatırlatarak Koç Grubu ile ilişkisini sordu.

İmamoğlu, Müderrisoğlu’na, “Benim Koç Grubu ile ilişkim, sizin çalıştığınız gazetenin iktidarla ilişkisinin milyonda biri kadar değildir” karşılığını verdi. Patronunun hükümetle ilişkisi canlı yayında ifşa olan Müderrisoğlu, panikleyerek İmamoğlu’nu susturmaya çalıştı. Ama olmadı.

Müderrisoğlu’nun terör örgütü PKK ile ilgili sorduğu soruya da İmamoğlu şu yanıtı verdi:

“Yine manidar bir yorum yaptınız. Söyledikleri yok hükmündedir. Okan bey polemik yapıyorsunuz. Yok hükmündedir dedim ülkede şehitler oluyor dediniz. Terör örgütünün yorumları benim için yok hükmündedir dedim.”

Müderrisoğlu, İmamoğlu’nun yanıtları karşısında program sonuna kadar susmayı tercih etti.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir