Connect with us

TELEVİZYON

Dizinin ismi değişecek

Diriliş Ertuğrul’da birlikte rol almak istemeyen Burak Özcivit ve Engin Altan Düzyatan için çözüm bulundu. Fenomen yapımın yeni sezonunda isim değişikliğine gidilecek.

Published

on

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’un geçtiğimiz günlerde ekrana gelen 147. bölümünde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Beybolat Bey karakterini canlandıran Ali Ersan Duru Diriliş Ertuğrul’a veda etti.

Son bölümde, Ertuğrul’un kılıç darbesiyle Albastı öldü. Engin Altan Düzyatan’a diziden ayrılacağı iddiaları sorulunca da söylentileri kesin bir dille yalanlamış: Dizi devam ediyor ben de kadrodayım diyerek adeta Burak Özcivit’e gönderme yapmıştı.

ARALARI AÇILDI

Bu açıklamanın ardından Burak Özcivit ile Engin Altan Düzyatan’ın arası açılmış ikili yan yana hiç görülmemiş ve birbirleri hakkında açıklama yapmaktan kaçmışlardı.Diriliş Ertuğrul dizisi için artık son karar verildi. Aynı dizide birlikte rol almak istemeyen Burak Özcivit ve Engin Altan Düzyatan için formül bulundu.Yeni sezonda dizinin adı değişecek.

DİZİ İSİM DEĞİŞTİRİYOR

Halime Sultan’ın ölümünde olduğu gibi dizide işlenen tarih de değişecek. Ertuğrul Gazi bu sezon sonunda final de ölecek. Böylece Engin Altan Düzyatan diziye veda edecek. Gelecek sezon ise Diriliş ya da Kuruluş Osman adıyla devam edecek. Osman Gazi’yi ise Burak Özçivit canlandıracak.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir