Connect with us

SPOR

“Hayalim İngiltere ligi”

Beşiktaş’ın yükselen değeri Dorukhan Toköz, İngiltere Liginde top koşturmak istediğini söyledi. Dorukhan, “Beşiktaş’ta formayı kaptım. İngiltere’ye gitsem orada da banko oynarım. Çünkü ben zoru seviyorum.” dedi.

Published

on

Beşiktaş’ın başarılı oyuncusu Dorukhan Toköz, beIN Sports’a açıklamalarda bulundu. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Beşiktaş’ın teklifini duymak benim için çok özeldi. Böyle bir kulübe gelmeyi çok istiyordum. Bir şey ne kadar zorsa, beni o kadar kendine çekiyor. ‘Kadro geniş, önünde pahalı oyuncular olacak, oynayamazsın, gitme’ dediler. Ama ben zoru başarmayı severim.” dedi.

“ŞENOL HOCA’DAN ÇOK ŞEY ÖĞRENİYORUM”

Dorukhan, “Büyük bir camia, böyle bir şeye girmek genelde zor oluyor ama ben zor olmasını severim. Yaşım diğerlerinden genç, alt ligden geliyorum, önümde oynayan oyuncu benden daha maliyetli. Sıra beklerken küsmeyip çalışmak önemliydi. Küsmedim, kendimi geliştirmeye çalıştım. Aileme ‘Ben çalışıp o formayı bir gün alacağım’ dedim, inanarak söyledim. Hala kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Şenol Hoca’dan çok şey öğreniyorum.” ifadelerini kullandı.

“HAYALİM İNGİLTERE PREMİER LİG”

Milli oyuncu, “Hayalim İngiltere Premier Lig. Çok büyük takımlar var. Şampiyonluğa oynayan 5-6 takım var. Çok üst düzey lig ve çok üst düzey futbol oynanıyor. Bir gün Premier Lig’de oynarsam evellalah ben de futbolumu oynarım. Orada da başarırım, banko oynarım.” Dorukhan, ‘idolün kim?’ sorusuna ise “Xabi Alonso, Busquets. Türkiye’de Emre Belözoğlu” diye konuştu.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir