Connect with us

Sinema

Hababam Sınıfı Yeniden’e görkemli gala

Rıfat Ilgaz’ın kitabından yeniden uyarlanan Hababam Sınıfı Yeniden için gala düzenlendi.

Published

on

Bu Cuma günü vizyona girmek için son hazırlıklarını yapan “Hababam Sınıfı Yeniden” filmi için görkemli bir gala gerçekleştirildi. Geçtiğimiz akşam gerçekleşen galaya ünlü akını oldu. Doğa Can Anafarta yönetmenliğindeki filmin galasına Yusuf Çim, Altan Erkekli, Osman Alkaş, Sami Aksu, Hande Katipoğlu gibi birçok isim katıldı.

Hababam Sınıfı serisi filmleri Türk Sineması’nın en önemli yönetmenlerinden Ertem Eğilmez yönetmenliğinde, Kemal Sunal, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Şener Şen, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Münir Özkul gibi efsanevi isimlerle dönemine damgasını vurmuş ve nesilden nesile herkese kendini izletmesiyle unutulmaz olduğunu kanıtlamıştı. Şimdi ise Doğa Can Anafarta yönetmenliğindeki yeni filmin izleyicileriyle buluşması bekleniyor. Yepyeni oyuncuları ve karakterleriyle Hababam Sınıfı Yeniden filmi Özel Çamlıca Lisesi’nin öğrencilerini konu edinecek. Karma öğretime geçecek olan liseye yatılı olarak kız öğrencilerin gelmesi üzerine ortalık karışır! Yeni gelen kızlar ve erkekler arasındaki eğlenceli rekabete yer verecek olan filmde öğrencilerin başına neler gelecek? Efsanevi Hababam Sınıfı serisine bir yenisini ekleyecek olan “Hababam Sınıfı Yeniden” filmi, Duba Nuri, Format Hasan, Racon Faruk, Yakışıklı ve Düldül gibi karakterlere filmde yer verecek.

Hababam Sınıfı Yeniden filminin yönetmen koltuğuna Biz Size Döneriz ve Damat Takımıgibi başarılı komedi filmlerine imza atan Doğa Can Anafarta otururken, filmin oyuncu kadrosunda Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Hande Katipoğlu, Sadi Celil Cengiz, Yusuf Çim, Özge Özacar, Giray Altınok, Sami Aksu, Nazlı Pınar Kaya, Fırat Albayram, Irmak Aydın, Mustafa Karaoğlu, Hasan Say, Hülya Duyar, Osman Alkaş, Deniz Yeşil Mavi, Nural Demirhan ve Vural Ceylan yer alıyor. Görüntü yönetmenliğini Mehmet Başbaran’ın üstlendiği filmin senaryosunu ise Evren Erdoğan ve Ayşe Balıbey kaleme alıyor.

Hababam Sınıfı Yeniden filminin 5 Nisan tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşması beklenilenler arasında yer alıyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir