Connect with us

Sinema

Mucize 2 Aşk 6 Aralık’ta vizyonda

Mucize filminin devamını çeken Mahsun Kırmızıgül, Mucize 2: Aşk filminin vizyon tarihini ilk kez açıkladı.

Published

on

Kırmızıgül, önceki akşam eşi Ece Binay ile gittiği mekanda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

”Filmimiz 6 Aralık’ta vizyonda olacak” diyen Mahsun Kırmızıgül’e, geçtiğimiz günlerde büyük tartışma konusu olan Netflix meselesi de soruldu.

Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler Sazan Sarmalı filminin, sinemalarla birlikte aynı anda Netflix’te yayınlanması sektörde büyük tartışma konusu olmuştu.

Kırmızıgül, konuyla ilgili olarak ”Siz de filminizi Netflix’te yayınlayacak mısınız?” sorusuna ise ”Hayır” yanıtını verdi.

Doğunun bir dağ köyünde yaşayan engelli Aziz ile görücü usulü evlenen Mızgin’in dramını ve yaşama tutunma hikayesini ele alan Mucize 2: Aşk filmin konusu şöyle:

“Mızgin ile Aziz, ailelerine haber vermeden yaşadıkları köyü terk edip bilmedikleri bir dünyaya, batıya doğru yolculuğa çıkıyor. Kötülerin ve ön yargılı insanların her yerde var olduğu dünyada sevgi ve bağlılıkla ayakta kalmaya çabalayan Aziz ve Mızgin, hayata tutunmayı, çalışmayı ve dostluğun önemini öğreniyor.”

KADRO DEĞİŞMİŞTİ

Mahsun Kırmızıgül 2015’teki ‘Mucize’de başrolü verdiği Talat Bulut’u yeniden kadroya seçmişti. Ancak oyuncunun başrolünü oynadığı ‘Yasak Elma’ dizisinin setinde kostüm asistanı Özge Ş’yi taciz ettiği iddiasıyla açılan dava yüzünden bu kararından vazgeçmişti. Talat Bulut’un yerine Fikret Kuşkan geldi.

Ekibe son olarak usta oyuncu Erdal Özyağcılar da katıldı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir