Connect with us

SİYASET

Ankara’nın gerilim politikası Binali Yıldırım’ın başını ağrıtıyor

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçim kampanyasını ısrarla Ankara merkezli, beka odaklı bir gerilim politikası ile yürütürken AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Binali Yıldırım, üstü kapalı olarak Ankara merkezli gerilim siyasetinin yerelde kendisine zarar verdiğini ima etti. Binali Yıldırım, “Bu seçim benim seçimim. Ankara’nın değil. Aday benim, millet benim dediğime bakacak” dedi.

Published

on

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Habertürk’te Türkiye’nin Nabzı programında Didem Arslan Yılmaz’ın moderatörlüğünde gazeteci Nagehan Alçı, Sevilay Yılman ve Deniz Zeyrek’in sorularını yanıtladı.

ERDOĞAN’IN “PKK’NIN SİYASİ UZANTASI” DEDİĞİ HDP’DEN OY İSTEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın HDP’ye karşı çok sert bir üslup kullanarak, başta HDP Eş Genel Başkanı Zekai Temelli olmak üzere geniş bir kitleye Irak Kürdistanı’nın yolunu göstermesi; CHP ve İYİ Parti’yi PTT ile kol kola olmakla suçlaması, anlaşılan o ki İstanbul’da Binali Yıldırım’ın başını çok ağrıtıyor.

Adayı olmadığını gerekçe göstererek HDP’nin oylarına talip olduğunu söyleyen Binali Yıldırım, Erdoğan’a sitemini şu sözlerle dile getirdi:

“Bu seçim benim seçimim Ankara’nın değil. Aday benim, millet benim dediğime bakacak” dedi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir