Connect with us

GÜNDEM

Kılıçdaroğlu: İdamım için kanun getirmezseniz namertsiniz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Keçiören’de vatandaşa seslendi. Kılıçdaroğlu Akit TV skandalı ile ilgili olarak çok sert açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, “Beni asacaklarmış, benim idamım için kanun getireceklermiş, getirmezseniz namertsiniz, imzalamazsam namerdim…” dedi.

Published

on

Kılıçdaroğlu Keçiören’deki konuşmasında dün Akit Tv’de yaşanan “İdam haberi” skandalı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu bu konuda şunları söyledi:

AKİT TV SKANDALINA YANIT

Dün Kılıçdaroğlu’nu da asmamız lazım diyorlar. Bana saldıran PKK idi, şimdi başka bir cepheden aynı kafa saldırıyor. Kimden hangi saldırı gelirse gelsin büyük Türkiye davasından, Atatürk’ün yolundan asla dönmeyeceğim. Efendim beni asacaklarmış da ben korkacakmışım. Beni asacaklarmış, benim idamım için kanun getireceklermiş, getirmezseniz namertsiniz, imzalamazsam namerdim!

“ANKARA’NIN HUZURA İHTİYACI VAR”

Ankara Türkiye Cumhuriyeti devletinin başkenti, milli kurtuluş savaşının merkezi, gazi Meclis’i bağrına basan Ankara… Ankara’yı yıllardır yönetiyorlar, Ankara’nın hiçbir sorununu çözmüyorlar. Rant dağıttılar ama artık Ankara’nın da huzura ihtiyacı var.

“SANKİ SAVAŞA GİDİYORUZ”

1 milyon yeni işsiz var. Ne demektir 1 milyon evde çocukların yatağa aç girmesi, okula harçlıksız gitmesidir. Saray bunun farkında mı? Neymiş Türkiye’nin beka sorunu varmış. 17 yıl önce bu ülkenin beka sorunu yoktu. Kim getirdi bu hale. İyi yönetemediniz milleti ekmeğe muhtaç ettiniz. Beka sorunu varsa sebebi iktidardır, üretmemektir. Türkiye pamuğu, mercimeği ithal ediyor. Neden vatandaşın sorunu çözülmüyor. Sabahtan akşama bize saldırıyorlar. Sanki savaşa gidiyoruz. Altı üstü yerel seçim.

Muhtar, meclis üyesi, başkan seçeceğiz. Sanki savaşa giriyoruz bundan herkesin kaçınması lazım. Hepimiz gideceğiz bütün bu sorunların kaynağı olan iktidara bir demokrasi dersi vereceğiz.

Sen beni yokluğa mahkum ettin, çocuğum işsiz kalkıp meydanlarda konuşuyorsun diyeceksiniz ve bunlara bir ders vereceğiz. Söz mü!

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir