Connect with us

SPOR

“Ciğeri üç para etmez televizyon yorumcularına sakız olmam”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Bu sene kötü başkanlık ettim ama ciğeri üç para etmez televizyon yorumcularının ağzına kendimi sakız etmem” dedi.

Published

on

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Haber Global’de yayınlanan Kontra programına açıklamalarda bulundu. İşte Ali Koç’un açıklamaları:

“Altyapıda eskiden çok hata yapılmış. Altyapıyı oturtsam her sene Şampiyonlar Ligi’ne gidip faiz yükünden de kurtulursa işler rayına girer. Dereağzı’nda yemekhanede çalışan adamın 14 yaşındaki oğlu Porto’da oynuyormuş, halası çocuklar gitmiş oraya. Maaş vermiyorlarmış. Ev kirası ve yemek. Onlarca oyuncuyu ‘Ya tutarsa’ diye alıyorlarmış. Burnumuzun dibindeki çocuğu alıp götürüyorlar.”

“REYES TRANSFERİNDEN UTANIYORUM”

“Reyes transferinden ben de utanıyorum. Ama nereden bilebilirdim. 20 yaşında Meksika Milli Takımı’nın kaptanı. Slimani geldiğinde ‘En iyi santrfor’ dediler. Böyle olacağını nereden bilebilirdim?”

“CİĞERİ ÜÇ PARA ETMEZ TELEVİZYON YORUMCULARI”

“Bu sene kötü başkanlık yaptı diyebilirsiniz. Bu sene bir bitsin… Ben bu sene kötü başkanlık ettim ama ciğer üç para etmez televizyon yorumcularının ağzına sakız etmem kendimi.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir