Connect with us

TELEVİZYON

Nöbet 3 Mart’ta ekranlarda

Necati Şaşmaz imzalı Nöbet dizisi 3 Mart Pazar akşamı Show TV ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Published

on

Güçlü oyuncu kadrosu, etkileyici senaryosu ve dev prodüksiyonu ile Nöbet dizisi izleyiciler için yeni bir alternatif olma çabasında.

3 Mart Pazar akşamı Show TV’de seyirciyle buluşacak olan Nöbet dizisinin yapımını Pana Film, yapımcılığını ise Necati Şaşmaz üstleniyor.

Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık gibi önemli isimlerleri kadrosunda buluşturan dizinin fragmanları da büyük ilgi görmüştü.


NÖBET DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yayınlanan tüm tanıtımları yoğun ilgi gören ‘Nöbet’in seyircilerle buluşan tanıtımında Jandarma Binbaşı Barış Kalender (Yurdaer Okur) görev için Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Yiğit Alkan (Saygın Soysal)’ın da bulunduğu Hatay’ın Elmalı bölgesine gelirken, Ziya Cevran (Kürşat Alnıaçık) ve Barış Kalender’in birbirlerine meydan okuduğu anlar gerilimi yükseltiyor. Heyecan dolu çatışma sahnelerinin ekrana geldiği tanıtımda aksiyon hız kesmezken, eşi Yiğit Alkan için endişelenen Zeynep Alkan’ın (İpek Karapınar) korku dolu halleri dikkat çekiyor. Barış Kalender’in “Başınız öne eğilmesin evlatlarım, onurlu, inançlı, kararlı, dimdik durun. Hepimiz vatan için gerekirse can vermeye hazırız, nöbete devam edeceğiz!” sözleri ise izleyenleri duygulandırıyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir