Connect with us

Sinema

Denzel Washington yeni filminin başrol oyuncusunu buldu

Denzel Washington İmzalı “Journal for Jordan”ın Başrolünü Michael B. Jordan Üstlenecek.

Published

on

2002 yılında “Antwone Fisher” ile yönetmenliğe merak salan ve daha sonra “The Great Debaters” ve “Fences” filmlerine imza atan iki Oscar ödüllü başarılı oyuncu ve yönetmen Denzel Washington’ın yönetmenliğini üstlendiği drama filmi “Journal for Jordan” başrolünü belirledi.

“Son Durak”, “Creed: Efsanenin Doğuşu” ve “Black Panther” gibi filmlerle tanınan Emmy adayı Michael B. Jordan filmin başrolünü üstlenmek için görüşmelere başladı.

Dana Canedy’nin çok satan aynı isimli kitabından beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosuna “Savaştan Sonra” ile geçtiğimiz yıl En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar’a aday gösterilen Virgil Williams imza atıyor. Kitabın konusu şöyle: 2005 yılında Astsubay Kıdemli Başçavuş Charles Monroe King, Irak’taki savaştan geri dönemeyebileceği için oğlu için günlük tutmaya başlar. 14 Ekim 2006’da yol kenarındaki bir bomba yüzünden hayatını kaybeder. 200 sayfayı aşan günlük yarım kaldığında King’in oğlu yedi aylıktır. “Journal for Jordan”, bir annenin, oğlunun henüz konuşamadığı zaman kaybettiği babasıyla ilgili yazdığı bir mektuptur. Ayrıca bir babanın hiç tanıyamadığı oğluna verdiği öğütleri ve ettiği duaları içerir. Son olarak, birbirlerini çok sevmiş fakat çok erken ayrılmış Dana ve Charles’ın hikayesidir.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir