Connect with us

SİYASET

İdris Naim Şahin İYİ Parti’nin Ordu adayı oldu

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

Published

on

İçişleri Bakanı olduğu dönemde, Erzurum’a gelmesine sevindiğini söyleyen yurtttaşa “Hele bir takla at da göreyim bakalım” diyerek sevindiğini kanıtlamasını istemesinin ardından “Taklacı bakan” olarak anılmaya başlayan İdris Naim Şahin, İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

İYİ Parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre; İdris Naim Şahin, uzun zamandır aday olarak düşünülüyordu ancak Şahin, CHP ile İYİ Parti işbirliğinin ortak adayı olmak istiyordu. CHP, Ordu’da başka bir aday çıkarınca, Şahin’e yeniden teklif götürüldü. Önce kabul etmese de sonrasında İYİ Parti’den adaylığa sıcak baktı.

İYİ Parti kaynakları, İdris Naim Şahin’in Ordu’da kazanma şansının büyük olduğunu belirtiyor.

İYİ Partili bir kaynak, “Bizim teşkilatımız tarafından da sevilen, sayılan bir isim. PKK ile çok önemli mücadeleler vermesi nedeniyle… İçişleri Bakanlığı sırasında PKK’ya ağır darbe vurdu. Emniyet müdürleri, valiler tarafından da sevilen bir isim. Ordu’da da ciddi karşılığı var.” dedi.

ŞAHİN’E TEPKİ DE VAR

Öte yandan İYİ Parti’de Şahin’in adaylığına sıcak bakmayanlar da var. İYİ Parti’ye yakın Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel, sosyal medya hesabında, Şahin’in adaylığına ilişkin şunları paylaştı:

İYİ Parti Ordu Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin olmuş..!!!

Şayet bu bilgi doğru ise İYİ Parti Genel Merkezi umarım bu vahim hatadan döner..

Çünkü bu büyük bir rezalettir..Kabul edilemez bir durumdur..

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir